Uppdatering, coronavirus

Publicerad
2020-04-09 10:14:52
Skribent
Jan Bergils

I hela landet sker omprioriteringar. Den här texten finns också på hjärtebarnsfondens hemsida

“Barnhjärtsjukvårdens viktigaste uppgift är att ge barn med akut och kronisk hjärtsjukdom nödvändiga medicinska behandlingar, åtgärder och stöd. 

Sjukvården runt om i Sverige mobiliserar för att kunna ta hand om de många människor som drabbas av svår covid 19-sjukdom. Barnhjärtsjukvården bidrar med personal där den behövs mest, utifrån rådande omständigheter. 

Kontroller och utredningar av lindriga tillstånd kan därför behöva skjutas upp till efter att pandemisituationen lugnat sig. Men vi kommer fortfarande att kunna hjälpa de hjärtbarn som behöver vår hjälp, både med och utan covid-19!”

forum Kommentarer

Kommentera